Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان غربی گفت: تونل انتقال آب از سد کانی به دریاچه ارومیه ۶۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با بهره برداری از آن ۵۰ درصد از مشکلات دریاچه ارومیه حل می‌شود. ۰۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۵:۲۶ استانها آذربایجان غربی نظرات

فرهاد سرخوش در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با بیان اینکه تونل انتقال آب از سد کانی سیب به دریاچه ارومیه 36 کیلومتر طول دارد، اظهار داشت: 22 کیلومتر و 100 متر از طول تونل انتقال آب آماده‌شده است و 63 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که طبق برنامه زمان‌بندی تدبیر شده، انتهای سال 1398 به بهره‌برداری خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان غربی با اشاره به اینکه برای پروژه انتقال آب از سد کانی توسط تونل تاکنون یک هزار و 100 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است، تصریح کرد:  طبق برآوردی که توسط وزارت نیرو انجام‌گرفته بود اعتباری بالغ‌بر یک هزار میلیارد تومان برای احداث سد، احداث تونل و خط انتقال این پروژه در نظر گرفته‌شده بود.

سرخوش گفت: امسال 400 میلیارد تومان برای تکمیل پروژه به ستاد احیای دریاچه ارومیه ابلاغ‌شده است و سازمان برنامه‌وبودجه اعلام کرده است در سال 98 مبلغ 600 تا 700 میلیاردتومان نیز ابلاغ خواهد شد که تمامی این مبالغ از صندوق توسعه ملی پرداخت می‌شود.

وی بابیان اینکه در تملک و تأمین اعتبار پروژه انتقال آب از سد کانی توسط تونل مشکلی نداشته‌ایم خاطرنشان کرد: این تونل به‌طور متوسط سالانه 640 میلیون مترمکعب آب به پیکره دریاچه ارومیه هدایت خواهد کرد  و 50 درصد مشکلات این دریاچه را حل خواهد کرد.

مدیر دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان غربی تصریح کرد: تا اردیبهشت‌ماه هر سال از سدهای اطراف حوضه آبریز رهاسازی به سمت دریاچه ارومیه انجام می‌شود و تا آبان ماه روند آزادسازی متوقف می‌شود که افزایش تبخیر در فصل تابستان سبب نگرانی می‌شود اما با احداث تونل و انتقال آب به‌طور شبانه‌روزی و در تمام فصول سال دیگر با مشکل تبخیر در فصل تابستان مواجه نخواهیم بود.

سرخوش با اشاره به اینکه پروژه انتقال آب از سد کانی بزرگ‌ترین و شاخص‌ترین پروژه ستاد احیای دریاچه ارومیه است، افزود: تجهیزات TBM مورداستفاده در این پروژه متعلق به قرارگاه خاتم‌الانبیا است و پس از اتمام پروژه در تملک این نهاد خواهد بود.

انتهای پیام/ش

R41361/P1361/S6,48/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۳۱۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت تونل عمودی 1.5 برابر برج میلاد توسط ایرانی‌ها

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 9 وقتی ۲ شرکت ایتالیایی در سال ۲۰۱۰ از جزئیات پروژه اومااویا مطلع شدند، از ساخت آن انصراف دادند، اما این پروژه توسط مهندسان ایرانی ساخته و صبح امروز در سریلانکا افتتاح شد. تونل عمودیِ پروژۀ اومااویا به عمق ۶۱۸ متر معادل ۱.۵ برابر ارتفاع برج میلاد در عمق زمین حفر شده است. این تونل در سال ۲۰۲۰ یکی از ۴ پروژه منتخب جهان شد. تصاویر احداث این پروژه پیچیده را می‌بینید.

دیگر خبرها

  • اتصال ۵ رود به دریاچه ارومیه
  • لحظه اتصال ۵ رود به دریاچه ارومیه (فیلم)
  • (ویدئو) لحظه اتصال ۵ رود به دریاچه ارومیه
  • فیلم | تصاویر هوایی از لحظه اتصال ۵ رود به دریاچه ارومیه
  • تصاویر اتصال 5 رودخانه به دریاچه ارومیه
  • تصاویر منحصربفرد از لحظه ورود همزمان ۵ رود به دریاچه ارومیه
  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی
  • اجرای طرح‌های عمرانی بیمارستان شهید گنجی برازجان
  • پیشرفت انبوه سازی طرح نهضت ملی مسکن سمنان ۶۵ درصد است
  • ساخت تونل عمودی 1.5 برابر برج میلاد توسط ایرانی‌ها